sreda, 20. junij 2012

Vabilo

Stara mama kmalu praznuje svoj 70. rojstni dan. Ker je to okrogla obletnica, bi rada povabila vse svoje prijatelje in sorodnike. Obrnila se je name, da bi ji izdelala vabila. Ker je šlo za kar lepo številko vabil, sem morala idejo speljati tako, da bi bilo čim manj dela. Na koncu sem vseeno vse skupaj delala kar precej časa, a je bilo vredno. Meni so izredno simpatična in preprosta. Pa vam?

Nalašč sem se izognila številki 70, klasičnih in resnih barv. Zato sem uporabila vesele pastelne barve, z veliko pozitive.



sreda, 6. junij 2012

Oranžna objava

Tale objava bo v stilu oranžne barve, ki je osnova nastalih dveh čestitk. Prva čestitka s strašilom mi ni preveč uspela. Tistih balonov v ozadju je preveč, pa še neenakomerno so odtisnjeni. Še bo potrebno vaje.


 

Pri spodnji čestitki pa sem se delanju odtiskov kar izognila. Postavitev sem zasledila nekje na spletu, vendar je ne najdem več :). Poigrala sem se še z rožico, ki je narejena iz osmih izštancanih cvetkov. Ker je na čestitki motiv ptice, ki je tema tokratnega izziva Craftalnice, sem se odločila, da se prvič tudi prijavim.