nedelja, 23. september 2012

Čestitki za punčki

Prejšnji objavi pripadajo še teli dve čestitki. Narejeni sta po postavitvi, ki so jo pripravili na Craftalnici, zato ju prijavljam tudi na njihov izziv.



Darilni škatli za dve punčki

Ta vikend praznujemo. Naši dve tamali praznujeta. Neža jih bo sicer oktobra šele dopolnila 10, Neja pa jih je pravkar naštela 3.

S servietno tehniko sem izdelala dve škatlici, vanje pa položila nekaj darilc. 




sobota, 15. september 2012

Obletnica poroke

Čestitka je bila namenjena mladoporočencema, ki sta v septembru praznovala prvo obletnico poroke. Spet je odšla prehitro iz moje ustvarjalnice, zato sem prejemnika prosila za eno sliko - za objavo in spomin. Zadnje čase se mi (pre)pogosto to dogaja :)


Papir: iz trgovine Hofer

Pa lep pozdravček.

sreda, 12. september 2012

Srajčka

Tale čestitka je šla že 14 dni nazaj iz rok, tako da je nisem uspela niti poslikati. Sedaj sem prosila prejemnika, če bi mi naredil eno slikico, da jo lahko podelim z vami. Slika je precej slaba ... če bom uspela narediti še kakšno sliko te čestitke, obljubim, da bo lepša.



In ker je bila ravno izdelana za rojstni dan, jo kot drugo v vrsti, prijavljam na rojstnodnevni izziv Craftalnice.

Papir

Kljub dežju, naj bo dan nasmejan!

torek, 11. september 2012

Gobarska

Tale čestitka je namenjena prijateljičenimi očetu, ki jutri praznuje. Rad zahaja v gozd, še posebno ob dneh po dežju, ko tam kar mrgoli gob. Zato sem kar sama izrezala tri gobice v različnih velikostih, izštancala metuljčka in dodala piko poko ...

Papir je iz Hoferja (Floral/Romantic Paper).


Mimogrede - čestitko prijavljam še na izziv Craftalnice, kjer je tema ravno "rojstni dan".
Pa lep dan še naprej.