torek, 31. januar 2012

Paket presenečenja

Današnji dan se je začel zelo naporno. Slabe volje in brez nasmeška sem šla v nov dan. A sredi popoldneva mi je dan polepšal paket presenečenja. Nasmeh na obraz se je iznenada narisal, nekaj slabe volje pa je kljub vsemu ostalo v meni. Pa ne zaradi paketa. No, pa pustimo neprijetnosti ... Najbrž vas zanima kaj je vseboval paket presenečenja? :)

Preko spleta sem naročila nekaj dodatkov za v mojo ustvarjalnico. Nove štance, nove nalepke, novi okraski in novi pripomočki za izdelavo voščilnic. Že včeraj pa sem opravila uspešen nakup v Müllerju. Vse skupaj bo zaenkrat dovolj za izdelavo kar nekaj voščilnic. Ampak kot vedno se najde še kakšen manjko v materialu.

Kljub temu, da se trenutno posvečam predvsem čestitkam, to ne pomeni, da sem se posvetila izključno temu. Le čas je trenutno tak, da se začenjajo rojstni dnevi in kakšna čestitka na zalogi bo prišla še kako prav.

Ker sem material morala nujno preizkusiti, je nastala "enazelonahitro" čestitka. Predvsem zato, da sem preizkusila novo štanco marjetko in pa zelo všečne okrasne rožice. Nov pa je tudi oranžen samolepilni papir, ki je super, saj se lepše lepi na podlago. 




1 komentar:

  1. I like - the second part.
    I don`t like your start :( Upam, da si zdaj ok! ?

    OdgovoriIzbriši

Hvala!